FAQ

KOR LANG TID VIL DET TA Å REPARERERE TELEFONEN MIN?

Normal reparasjonstid på iPhone er 15-30 minutter på dei fleste modellane. Dette gjelder både for skjerm og batteribytte. For andre merker så kan det ta 1-2 timar.

KVA SLAGS BETALINGSMETODER AKSEPTERES?

Hos oss kan du betale med kort og kontant

BRUKER DOKKE ORGINALE DELER?

Vi brukar orginale deler så langt det lar seg gjere, ellers så bruker vi OEM deler. For iPhone er det dessverre kun Eplehuset og Apple som har orginal deler tilgjengelig. Delene vi bruker er av OEM kvalitet og vi er sikre på kvaliteten vi tilbyr. Derav tilbyr vi også livstidsgaranti på iPhone skjermer.

MÅ EG AVTALE TIME ELLER ER DET DROP-IN?

Sidan vi tilbyr 24/7 service, så har vi heller ingen faste åpningstider. Men ved avtale, så kan vi vere tilgjengeleg døgnet rundt. For haste oppdrag kan det vere lurt å ringe rett før du kjem.

Merk! Dersom kunde ikkje møte opp til avtalt time som ikkje er avbestilt, enten avtalt via telefon eller melding, vil det bli fakturert med 349,-

KVA SLAGS GARANTI TILBYR DOKKE, OG KVA DEKKER DEN?

KVA DEKKER GARANTIEN?

På iPhone skjermer gir vi livstidsgaranti. På batterier gir vi 6 månaders garanti, og all øvrige reparasjonar gir vi 1 års garanti

Garantien gjeld deler som har blitt bytta av oss, og på  funksjonalitetssvikt som følge av produksjonsfeil på delen. Denne garantien bortfaller dersom produktet har blitt utsatt for fall og andre ytre påverkingar, f.eks. ved knust/sprekt skjerm.

©2019 by IPhone PitStop Nils Thayanantham. Proudly created with Wix.com